Skip to main content

Uden tvivl Slangerups sjoveste dag for hele familien!
Snake City Jazzfestival inviterer igen i år alle interesseret med eller uden armbånd til gadefest fyldt med god musik, billige øl, street food og selvfølgelig masser af lopper!

Kom Forbi!

Kom og gør en god handel eller lej en loppestand og kom af med børnenes aflagte legetøj eller noget af det som gør der ikke er plads til en bil i jeres garage.

KL 10 åbner festen med et brag af en jazzende streetparade gennem Kongensgade!

KL 12 er der endnu en parade gennem byen og denne gang er I inviteret med!! Vi håber I har lyst til at gå med i paraden – se mere under: Paraplykonkurrence .

Hvor, Hvornår og Hvad ?

Kongensgade lukkes for trafik, fra kl. 07.00 til 18.00
Hele midtbyen bliver en stor markedsplads med en masse forskellige boder.
Byens lopper indtager den sydlige ende af Kongensgade.
Der bliver købt, solgt og byttet alt.
På Rådhuspladsen vil der være underholdning i teltet fra kl. 10.00 til 15.00 samt mulighed for en kold øl og frokost fra en af vores madboder.
Foreninger og klubber, der holder gang i det kulturelle foreningsliv i Slangerup, vil være til stede i Kongensgade omkring ”Den Gamle Smedje”.

Lej en loppestand!    Lej en stand

En loppestand er ca. 3×3 meter for kun kr. 195,- Hvis én stand er for lille lejer du bare to,Foreninger og klubber, kan få en gratis standplads. Opsætning mellem kl. 7.30-09.00. Nedtagning kl. 15.00. Leje foretages via shoppen.