Snakecity Jazzfestival er nomineret

DMA JAZZ 2023: DE NOMINEREDE TIL ÅRETS KONCERTOPLEVELSE !

Danish Music Awards Jazz 2023 uddeler priser for årets bedste udgivelser, men hylder også musikerne på scenen og alle dem bag og omkring scenen. Vi kan nu offentliggøre de nominerede til JazzDanmark Prisen – Årets Koncertoplevelse og P8 Jazz Prisen – Årets Ildsjæl.

Annas Sang

“Annas Sang”-bogkoncerterne er noget så sjældent som en tværdisciplinær publikumsbasker. Oplæsning ved Sofie Gråbøl, Cæcilie Norbys sang, DUEN strygeorkester og selvfølgelig Benjamin Koppels kvartet har givet et stort publikum en stor oplevelse både musikalsk og litterært. 

JazzDanmark Prisen – Årets Koncertoplevelse 2023

JazzDanmark Prisen gives til en koncertarrangør/initiativtager af en eller flere koncertoplevelser, hvor der er gjort noget ekstraordinært ud af arrangementets format, og som kan være til inspiration for andre arrangører.

Alle har haft mulighed for at indstille arrangører til prisen, hvorefter JazzDanmarks sekretariat har udvalgt de nominerede. Den endelige vinder vælges af JazzDanmarks bestyrelse.

De nominerede er:

  • Annas Sang

  • Bazarjazz

  • Resonanskoncert: Bystuen X Peter Sommer X Resonerende Rum

  • Snake City Jazz Festival

 

Bazarjazz

Bazarjazz er en musikforening med særligt fokus på publikumsudvikling. Foreningen arbejder for at præsentere koncerter af høj kvalitet for et publikum, som ikke plejer at gå til koncert. Koncerterne finder primært sted på Gellerupscenen, der har masser af autentisk undergrundscharme og som via sin placering understøtter foreningens formål perfekt

Resonanskoncert: Bystuen X Peter Sommer X Resonerende Rum

Resonerende Rum har skabt en række improvisationsfællesskaber i Bystuen i Vinderup i Vestjylland. Store klingende metalplader, Peter Sommer, Palle Hjorth, Lis Raabjerg Kruse og Lars Greve samt et stort og varieret udsnit af lokalbefolkningen blev forbundet i en smuk helhed af mennesker, musik og ord.

 Snake City Jazz Festival

En festival, der præsenterer traditionel musik på nye måder, til nye generationer og involverer hele lokalmiljøet i Slangerup. Snake City Jazz Festival fylder byen og inddrager institutioner helt fra børnehaver og skoler over foreninger, kulturinstitutioner, erhvervslivet og kirken med udgangspunkt i glad, swingende jazz.